Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dişehan Atalar Hatun Camii Açıldı.

Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim TUNCER, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel YILDIZKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Fazlı KAPLAN, Polatlı İlçe Müftüsü Hayri CİHANGERİ, Polatlı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erol ÜNAL, Polatlı Ticaret Odası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA, Metroray Elektromekanik San. ve Tic. A.Ş. ve Atalar Makine Sanayi Enerji Tic. Taah. Yazılım ve Proje A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz ATALAR ile birlikte İlçemizin bir çok Oda Başkanları, Kurum Başkan, Amir ve Müdürleri, Bölge Yatırımcıları, Polatlı Esnafları DİŞEHAN ATALAR HATUN CAMİİNİN açılışına katıldı.

Açılış Programı Polatlı Müftüsü Hayri CİHANGERİ’nin konuşması ile başladı. Cami yapımını üstlenen Cengiz ATALAR ile Mühendisi Murat KÜÇÇÜK cami hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak dualar eşliğinde kurban kesildi. Kurban kesiminden sonra Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim TUNCER konuşması ile açılış gerçekleşti.

Program, Mevlid-i Şerifin okunmasının ardından Cuma namazının kılınması, yemek ikramı ve Atalar Makine San. Enerji Ticaret Taah. Yazılım ve Proje A.Ş.’in fabrika gezisi ile açılış son buldu.

Dil Seçiniz / Language »