Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mansur Yavaş’a Tebrik Ziyareti

Polatlı Ticaret Odası OSB Başkanı Ulvi Sakarya , yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Yavaş, Polatlı Ticaret Odası OSB Başkanı Ulvi Sakarya ve Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde Ziyaretin ana günden maddesi olan Ankara’daki Ticaret Odaları ile belediye işbirliğinin geliştirilmesinin yer aldığını belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Sakarya, Polatlı’ya ve tarımsal kalkınmaya destek olan projelerimizden bahsederek,sözlerine şu şekilde devam etti; “Polatlı’da birçok bölümden oluşan üniversitelerimiz var ancak tarımın ve ziraatın ağırlıklı olduğu bir üniversite kurulmasını istiyoruz. İlçenin özellikle tarımsal alanda büyümesi için üniversitenin yaygınlaşması gerekiyor. Polatlı’nın tarım sektöründe tarihi yapısının canlandırılmasında ve eğitim alanında gelişmesine ihtiyacı var. Bu konuda belediyemizin desteğini esirgemeyeceğinden de eminiz.”

Polatlı turizminin canlanması için kapsamlı bir çalışma yapmayı düşündüğünü söyleyen Başkan Yavaş, “Üretim konusunda Polatlı’nın güçlü olduğunu biliyoruz. Üreten, üretime katkıda bulunan herkes bizim için değerli. Polatlı için yapılabilecek ne varsa sonuna kadar arkanızdayız.

Dil Seçiniz / Language »