Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

I. Etap Uygulama Projeleri Onaylandı.

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi I. Etap’a (100 ha.) ait Uygulama İşleri’ni (yol, atıksu, yağmur suyu, içme suyu) kapsayan proje Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA’nın yakından takip ettiği, İlçenin her manada gelişimi ve büyümesine katkı sağlayacak olan PTOOSB I. Etap’a (100 ha.) ait Uygulama İşleri’ni kapsayan proje Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandığı bildirildi.

Konuyla ilişkin Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA’nın, “Geçtiğimiz dönemlerde Organize Sanayi Bölgemizin yol, atıksu, yağmur suyu, içme suyu altyapı işlerini kapsayan çalışmalarla alakalı Bakanlığımız kredilendirme talebimizi 27.06.2019 tarihi itibariyle onayladı, şuanda alt yapı inşaat yapımı ihale sürecini başlatacağız. İnşallah en kısa sürede ihaleyi gerçekleştirip, bu önemli yatırımı ilçemize kazandıracağız” dedi.

Başkan SAKARYA; yaklaşık 27 milyon lirayı bulacak olan bu yatırım ile daha fazla yatırımcıyla OSB’nin buluşacağını bu sayede istihdamın da artacağını kaydetti.

Dil Seçiniz / Language »