Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Soğan Kümelenme Toplantısı

Organize Sanayi Bölgemiz tarafından düzenlenen toplantı da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve TK Sera A.Ş öncülüğünde soğan sektör temsilcileri ile bir araya gelindi.

Toplantıya; Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak,  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, İlçe Tarım Müdürü Burhanettin Sütçü, TK Sera A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Candan, TKDK İl Koordinatörü Emre Yeniay ve Polatlı soğan sektör temsilcileri katıldı.

Toplantı kapsamında İl Koordinatörü Emre Yeniay tarafından proje hazırlama süreci, izlenecek yol haritası, başvuru paketinin içeriği, hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gereken hususları içeren geniş bir bilgilendirme yapıldı.

Söz alan Tarım Kredi Kooperatifleri Sera A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Candan konuşmasında; TK Sera A.Ş.’nin Polatlı Ticaret Odası OSB de gerçekleştirecekleri TKDK yatırımı olan Soğan Depolama ve Paketleme Tesisleri hakkında ve sözleşmeli üretim hakkında bilgi verdi.

Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA “Soğan Markası Polatlı Ticaret Odası olarak alındı. Organize sanayi bölgemizde başlattığımız soğan kümelenmesi sayesinde Polatlı’daki verim artacak ve daha doğru ve etik kazanç sağlanacaktır.” dedi. Toplantıda bulunan tüm soğan sektör temsilcilerine toplantıya geldikleri için teşekkürlerini iletti.  

Toplantı da yapılması gereken çalışmaları değerlendirmek için soğan sektör temsilcileri ile bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunarak görüş ve talepleri alındı.

Dil Seçiniz / Language »