Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Cami İnşaat Çalışmaları Başlıyor…

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA ile Atalar Makine Sanayi Enerji Ticaret Taahhüt Yazılım ve Proje A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz ATALAR’ın yaptıkları görüşmeler sonucunda, ATALAR; Fabrika da çalışan işçilerin ibadetini gerçekleştirebilmek için Polatlı Merkezde bulunan camilere gittiklerini, bölgenin merkeze uzak olmasının hem zaman kaybı, hem iş kaybı, hem de ulaşım zorluğuna sebep verdiğini, bu sebeple bölgede bir camiye ihtiyaç olduğunu, bölgeye ait imar planında uygun bir alan gösterilir ise kendisinin gönüllü olarak Camiyi yaptırmak istediğini dile getirdi.

Sakarya, “İmar planında İdari-Sosyal Tesis Alanı içerisinde 200 m2’lik bir alanın uygun olduğunu Sanayicilerimizin ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için gereken her türlü bilgi ve belgelerin bölge tarafından karşılanacaktır. ‘’ dedi.

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, “Son yıllarda gerçekleşen yeni tahsislerle OSB’miz giderek büyüyor. Yatırımlar geldikçe de istihdam artarak iş imkânları genişleyecektir. Atalar Makine Sanayi Enerji Ticaret Taahhüt Yazılım ve Proje A.Ş. bölgemize sağladığı canlılık firmalara yön vererek bölgemizdeki yatırımların artmasını sağlayacaktır. Buradan yatırım yapmayı planlayan firmaları davet ediyorum. Eğer yatırım yapacaklarsa OSB’mizi bulunduğu konum açısından tercih etsinler. Çünkü OSB’miz de arsa bedellerimiz uygun ve her türlü imkânları yatırımcılarımıza sağlamaktayız. Bölgemizde şuan enerji, su ihtiyacı konusunda her türlü hizmet sağlanmaktadır. Yakın zamanda doğalgaz hizmeti de sağlanacaktır. Polatlı’mıza sadece bir fabrika gelmedi bir sektör geldi. Türkiye için ulaşım ile ilgili önemli bir yatırım geldi.Bu yatırımın ilçemize gelmesiyle ilgili öncelikle şirket çalışanları ve ekibine teşekkür ediyorum burada oldukları için. Bu yatırımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Dil Seçiniz / Language »