Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Başkan Sakarya OSBÜK Denetim Kurulu Üyesi Oldu.

Polatlı Ticaret Odası ve Polatlı Ticaret Odası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya’ya Ulusal anlamda yeni bir görev daha tevdi edildi.

İlçenin vizyonunu geliştirecek bir çok çalışmada öncülük eden Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya TOBB Konsey üyeliği ,Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğinin ardından şimdide ülkemizde bulunan 316 Organize Sanayi Bölgesinin bağlı bulunduğu üst kuruluş olan OSBÜK’te (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) 2 kişiden oluşan denetim kuruluna seçildi. Bunun yanı sıra Bölge Müdürü Hazel Çevikoğlu’da ilk bölge müdürü komisyon üyeliğine layık görüldü.

OSBÜK ÜLKE EKONOMİSİNİN LOKOMOTİFİDİR.

Görevin tevdi edilmesinin ardından açıklama yapan Başkan Sakarya ‘’ 2008 yılında Başta Muzaffer Sevinçel başkanımız olmak üzere birçok ağebeyimizin öncülük ederek kurduğu ilçemizin 2. OSB’si olan Polatlı Ticaret Odası OSB’nın böyle bir göreve layık görülmesi şahsımı onurlandırmıştır.316 Organize Sanayi Bölgesinin bağlı olduğu ve adeta ülkenin ekonomisinde lokomotif rol üstlenen bu üst birlik denetim kurulunda ilçemizi ve OSB’lerimizi en iyi şekilde temsil edeceğimden şüphe duyulmasın.Polatlımızın bilindiği üzere 2 OSB’si bulunmaktadır.Polatlı OSB şuanda altyapısı tam faal bir şekilde bölgenin adeta gözbebeği olarak ışıl ışıl parlamaktadır.Bunda elbette mevcut başkan Sayın Erol Ünal ve yönetiminin de büyük payı olduğunu söylemeden geçemem.Bunun dışında 2. OSB yani Polatlı Ticaret Odası OSB’de de bu yıl hummalı bir çalışma yürütülecektir.Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yatırım programına giren OSB’miz altyapısının birinci aşamasını inşallah önümüzdeki yıl içerisinde tamamen bitireceğiz.İhale sürecinin Mayıs ayında bitirileceğinin ve çalışmaların ivedi bir şekilde başlayacağının sözünü almış bulunmaktayız.Bölgenin en büyük OSB’si olmaya aday olan PTO OSB’nin diğer aşamalarını ise 2022 yılında tamamen bitirmeyi planlıyoruz.Biz yönetim olarak şunun farkındayız.Buraya gelen her yatırım bir istihdam kapısıdır.5 yılda yüzlerce vatandaşımıza bu yolla istihdam yarattık.Şuan da parsel satışı yaptığımız 30 firma bulunmaktadır,bugün itibariyle de 1firmamızla daha sözleşme imzalama aşamasına geldik.Ben bu bakımdan ilçemize yatırım yaparak üretim yapan,istihdam sağlayan tüm firmalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Ayrıca şahsımı OSBÜK Denetim Kuruluna layık gören OSBÜK yönetimini de teşekkürlerimi borç bilirim. İnşallah ilçemiz ve Organize Sanayi Bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun’’ dedi.

Dil Seçiniz / Language »