Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dünya Markası Olmaya Aday Atalar Makine Atrs’ ye Ziyaret

Polatlı Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya ve Polatlı Ticaret Odası OSB Başkanımız Ulvi Sakarya dünya markası olmaya aday raylı sistemin tüm elektro mekanik sistemlerini üreten yatırımcımız Atalar Makine Atrs’ yı ziyaret etti.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Atalar’a yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Türk milletinin bir evladı olarak üreten bir kardeşimizle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim. Tabii bu yatırımın Polatlı’ya yapılmış olması da bizim için ayrıca bir önem arz ediyor. Ülkemizin kalkınması gelişmesi üretim ile alakası ise siz bu adımı attınız ve Polatlı’yı tercih ettiniz. Bunun için minnettarız size. Polatlılı kardeşlerimizin hemşerilerimizin burada istihdam ediliyor olması da bizim için ayrıca bir mutluluk kaynağı Cenab-ı Allah işinizi gücünüz artırsın. Fabrikanızın daha çok büyümesi, ülkeye daha çok katma değer sağlamaya devam etmeniz ve büyük bir marka olmanızı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ziyarette yaptığı açıklamada ; “Şehrimize yaptığı yatırım için Cengiz bey’e çok teşekkür ediyorum. Cesaretini de ayrıca kutluyorum. Şehrimize ciddi bir yatırım yapıyorsun ciddi bir istihdam sağlıyorsun. Allah yolunu bahtını açık etsin. Her türlü konu da destek için hazırız. Çok kısa sürede bir dünya markası olarak görmek istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Yıldızkaya ve Başkan Sakarya ziyaretin sonunda bölgeye inşa edilen DIŞAHAN ATALAR HATUN Camisini de ziyaret ederek OSB’den ayrıldı.

Dil Seçiniz / Language »