Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisinden Bölgemize Ziyaret…

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen ve beraberindeki heyet, Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA’yı ziyaret etti.

Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen ve Müsteşar Yoshitha Jayasuriya Polatlı Kaymakamı Murat Bulancak, Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA ve Polatlı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erol ÜNAL ile görüşerek, Güney Asya ülkesi Sri Lanka’nın Sosyo-ekonomik yapısı ve turizmi hakkında bilgi verdiler.

HASSEN; “ Burada olmaktan çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Bizleri Kısa süre içinde kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hızlı tren ile İstanbul’a gidiş gelişlerimde Polatlı’yı görüyordum. Tarım, ticaret, sanayi̇ açısından bu kadar zengin bir yeri gelip görmek istedim. Tanışmış olmaktan ötürü memnuniyetini ifade etti.

SAKARYA; “ Bölgemizde sizleri ağırlamak bizleri onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum Bir çok üyemiz, sanayicimiz, tüccarımız girişimci ruha sahip. Dünyanın çeşitli bölgelerinde ticaretlerine devam ediyorlar. Sri Lanka ile bir şekilde Polatlı’nın ticareti arttırmak isteriz. Sri Lanka yatırımcılarını burada görmek isteriz. Ticaretimizi birbirimize aktaracaklarımızı daha kolaylıkla yapabilmek adına Sri Lanka da bulunan odalardan biri ile Kardeş Oda Protokolü imzalamayı arzu ederiz.” diye konuştu.

Görüşmede, sanayiden ticarete, ticaretten tarıma birçok alanda yaşanan önemli gelişmeler ele alındı.

Dil Seçiniz / Language »